Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren 17 - 8



Prydnad

Nu sitter vi
utströdda
i mjuka stolar
och lapar
den sol vi saknat
så länge,
och våren höll
sitt eviga löfte,
att varje år
rida in på varma vindar.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 14:28



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Gillar speciellt raden "och våren höll sitt eviga löfte, att varje år rida in på varma vindar"
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP