Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan

 

Jag undrar om
cynismen kom med tiden
Eller fanns där redan
från början.

Jag
undrar
om


och sen om

och om och om 

igen.

 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-07 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika