Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äLskar dIG

På riktigt
Vet du varför
Du är!!!
Du
Älskar du
Du låter mig vara jag
För första gången i mitt liv har jag träffat någon jag inte vill ändra på
På något sätt
Och jag tror och hoppas du inte vill ändra på mig
Lika men ack så olika
Ändå
Men
Så länge vi accepterar respekterar varann
Låter det vara så
Kommer vi för alltid leva i
Paradis
Här
Nu.....

När
Gifter
Vi
Oss..........




Fri vers av kråkan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-07 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP