Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomen på ungdomsgården

Jag vill dö
sa du
och lutade huvudet mot min axel

Jag med

Vi flydde villakvarterens
galler

Du viskade mitt namn
på ett språk ingen annan förstod

Vi bröt oss in någonstans
för att bryta oss ut

--------------

Du var vacker
i det bländande ljuset
från väktarbilen
där du svävade över stängslen

På en vårljummen cykelväg
fimpade du en cigg
på min arm

I sängen
slet fullmånen tag i min kropp
I huvet var det ebb
i hjärtat var det flod

Fantomen på ungdomsgården
i mullret från replokalerna
vid industrierna
i en stad av karga gråa streck
och fimpar som barkbåtar
på resa mot vattenbrunnar

Inget jävla barn
aldrig vuxen
Ingenstans att vara
att ta vägen
att återvända till

I varandra
var vårt enda hem




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-08 00:18



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
"Du viskade mitt namn
på ett språk ingen annan förstod

Vi bröt oss in någonstans
för att bryta oss ut"

så hög igenkänningsfaktor.
2017-05-18

  blått nagellack
fantastiskt fint!
2017-05-14

    AmandaB
Fin reflektion över vad som känns som ett nostalgiskt och älskvärt minne.
"Inget jävla barn
aldrig vuxen"
---> hög igenkänningsfaktor
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP