Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtverk

 

Knopparna brister 

blommornas blyghet blottas 

våren har växtvärk 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-08 00:22



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Visst gör det ont när knoppar ...
2017-05-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tjaa ! men de gå ju över till höst.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP