Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häng på till ...


Landet i Syd


Svårt å va´ reducerad, -
- till-lika distraherad !
Bryr mig ej om du ljuger!
Ock, vita lögner suger !!
Är, dock, emanciperad !
Vet när en karlslok duger.

Visste ej jag var hatad !
Erfar, nu, jag är - ratad,,,
Finner att jag ensam går
i samma utslitna spår.
En skiva, söndertjatad, -
liksom leken 'Svarta Får'!

Tror ej på den dära 'drillen',
- berömda ifrån killen, -
då hans Val av Donna är fel..
Nånn får snyfta, - har hon skäl ?
Varför sörja den 'lillen'?
Utan större Sex-Appeal !!

Jag vill, nu, komma åter !
Kanske, folken förlåter
min kaxiga Attityd!
Ni vet, ju, jag ej är pryd.
Men, ni vill att jag gråter...!
-Häng på, till Landet i Syd !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 443 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-08 06:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2017-05-09

  KattenKin VIP
Vilken attityd i Landet Syd, det svänger minsann!
2017-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Du har en alldeles egen stil när du skriver...det är bra...
2017-05-08

    ej medlem längre
du har rätta gnistan för poesi.
2017-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Dikt med attityd och skön känsla. Du är bra, du!
2017-05-08

  Anya VIP
Här får jag en rap-känsla. Lite lagom kaxigt. Härlig stil du har, Skönt att diktarjaget kommer åter...undrar vad landet i Syd är?
2017-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din kaxiga attityd som flyger med starka vingar!
2017-05-08

  Salvation Pepper
Din kaxiga attityd är en krydda i livet!
2017-05-08

  ULJO
Du är bara så bra
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf