Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ole dole doff

1, 2, 3

varenda tanke är sne

På det fjärde ska det ske

klarar inte längre av att le

På det femte gäller det

självskada e min diet

På det sjätte smäller det

orkar faktiskt inte mer




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 254 gånger
Publicerad 2017-05-08 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad