Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stum sitter jag

 

Stum!
Talar orden

Stum!
Kommer drömmen

Stum!
Går jag till sängen

Stum!
Sitter jag och löser ut gåtan

Stum!
Talar mörkret

Stum!
Talar döden

Stum!
Äter tiden en själ

Stum!
Leker dumheten

Stum!
Talar sanningen

Stum!
Lider och våldtas ett barn

Stum!
Misshandlas en kvinna

Stum!
Kväver politiken medborgarnas rättigheten

Stum talar Gud!
Stum sitter Gud!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2017-05-08 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP