Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntrum 2

i väntrummet stannar allt upp
och
vägvalen är inte längre våra, reseplaneringen är ändrad
det blev en resa bokad i ditt namn och jag kan bara vinka av dig
det blev en annan vardag av alla våra dagar
jag får gå bredvid dig ett tag, vid din sida
och
dit du åker, dit du längtar, längtar jag
jag hoppas att det blir sol på din resa
prognosen säger växlande molnighet




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 528 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin