Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aprå på stavning...

knnäer på ntyt för
ltie fhriet i oedrn

sevsnklraäerns senvksa
är en sräksild srtos sevnksa
som braa kan srikavs i ett sslkärit
gmramisatkt uivnesrum där
odren är biefarde fårn all rtym
all fräg
all lkut
all from
all tid
allt dujp

oredn är misnnkaäns ktöt

det är frialgt att vtea




Fri vers av mezelis
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-05-23 03:32



Bookmark and Share


    pladask
som svensklärare kan jag inte annat än älska detta!
2007-11-19

    ej medlem längre
fem poäng igen till pilskytten & frihetshjälten
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

mezelis