Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva är som att flyga






Ständig risk för luftgropar

planet skakar och kränger
faller till okända nivåer

får en sugande känsla i magen
hjärtat slår dubbelslag

turbulensens starka virvlar
blir svagare och upplöses

planet stiger igen
och resan fortsätter




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-05-08 10:42



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Bra där!
2017-05-15

  Peter G VIP
Vilken härlig liknelse!
En text med liv och fart i!
2017-05-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Som att vara i en liten båt på stormande hav och vågorna tornar upp sig Jättehöga på alla sidor - Då tänker man "Nu är det Slut!" - Men det var inte Slutet och än stormar det. . . .!
2017-05-11

  Nils-Robert
Så underbar metafor om livets framfart
2017-05-11

  Annaemi VIP
Svindlande vackert!
2017-05-09

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-05-09

  M.Eta
Bra beskrivelse om hur livet kan vara.
2017-05-09

  StinaJ VIP
Livets upp och och nedgångar förmedlade genom en skakig resa.
2017-05-09

    jaybird
Ett upphöjt perspektiv i klar luft. Flygvärdinnans lugnande ord.
2017-05-08

    Peter Söderqvist
Bra beskrivning som jag kan känna igen mig i.
2017-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning på hur det kan kännas i livet...
2017-05-08

    ej medlem längre
Bra bild, livet är alltifrån lycka till kaos
2017-05-08

  Eva Helene VIP
Javisst, vilken bra bild!
2017-05-08

    ej medlem längre
Precis så, ibland är det fin utsikt och en njutning, andra gånger ett hisnande äventyr.
2017-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra liknelser med livet vi lever!
2017-05-08

  Gunnel Eriksson VIP
Det gäller att undvika de värsta
luftgroparna. Bra liknelse.
2017-05-08

  KattenKin VIP
Fantastisk liknelse, jättebra skrivet!
2017-05-08

    ej medlem längre
Träffsäkra och tänkvärda ord!
2017-05-08

  Rise Little One
Vilken underbar jämförelse!
2017-05-08

  Marianne Räf
Ja, så är verkligen Livet ! Jag hade en väldig turbulens i ungdomen, -
- men sen har resan förlöpt lugnt
å smidigt.. Bra metafor.

2017-05-08

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivning av livet
Kramar
2017-05-08

  ULJO
Ja livet är verkligen som en flygresa med luftgropar och ibland även platt fall. Verkligen fint och tänkvärt framfört
2017-05-08

  Maria Marängsviss VIP
Fint om livet, och hur det känns.
2017-05-08

  Öknens Ros VIP
livet är många gånger en skakig och äventyrsfylld resa.
2017-05-08

  Salvation Pepper
Gott om att övervinna rädslor.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP