Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörelsen

Det var du och jag som byggde upp det stora palatset, förstörelsen som blev efter stormen var ett stort besvär. Men efter den stora delen av negativitet så tog vi ansvaret och gav människorna ett stort hopp. Från att inte ha någonting till att ha ett kungapalats.

Det här är våran värld, vi räddar varandra. Tårar som blir till blod, men låt oss nu för alltid leva där.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-05-08 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz