Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mari

En helt vanlig dag,
på väg till jobbet,
tänker jag på dig:
Klokhet, humor, värme.
Dans på sommarlätta ben.

Det blir aldrig vi, Mari.
Men jag kan
aldrig, aldrig glömma,
aldrig sluta drömma:
Om din hand i min,
om dina ögons glans -
men jag har ingen chans.
Det blir aldrig vi, Mari!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 796 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-05-26 15:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2017-08-31

  Eva Helene VIP
Fint med en touch av schlager!
2017-06-17

    ej medlem längre
Sorgsen klagolåt


2017-06-10

  Karina"Kia"
Som en sorgesagosång fylld av vemod!
2017-06-09

  Angel of love
Sorgset fin text <3
2017-06-05

    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt
2017-06-04

  Lars Hedlin
Sorge vacker
2017-05-29

  ULJO
Lite annorlunda från din humorpenna
2017-05-29

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker vistext, sorgmodig.
2017-05-29

  limerick VIP
Tack för vemodigt vacker text och din fina sång.
2017-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fin vistext, fast lite sorglig...
2017-05-27

  M.Eta
Vemodig text, man undrar varför det aldrig blir ni, men kärleken tar olika vägar, kommer kanske aldrig till rätt korsning.
2017-05-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! En låt att ta
till sig Lycka till!
2017-05-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Ah - BRA. .och Nej jag orkar inte ringa till Sweden för att lyssna på en låt !

Annars låttexten helt OK !!!
2017-05-27

    ej medlem längre
Wow! En riktigt bra låttext!
2017-05-27

  KattenKin VIP
Så fin text. Det är svårt att glömma och sluta drömma om den som kändes rätt.
2017-05-27

  Per Drysén
Minne med vemod och sorg. Kärlekstanken finns alltid kvar.
2017-05-26

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
2017-05-26

  Marianne Räf
Sorgligt, Dan, men vackert å fint !
2017-05-26

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2017-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
2017-05-26

    ej medlem längre
Mycket fint!
2017-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vistext!
2017-05-26

  Rise Little One
Annorlunda text från dig...men det är ju så ofta med kärleken... det blir vi ändå i en helt annan dimension.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck