Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll

Vinden leker i trädens kronor.
Fåglarna sjunger.
Kvällsrodnadens purpurarmar
omfamnar oss och viskar:
- Ni har besök. Kärleken är här.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 554 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-05-15 14:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En underbar bild av våren! Gillar "kvällsrodnadens purpurarmar mycket.
2017-05-29

  anits VIP
Underbart skaldat!
2017-05-20

  Lars Hedlin
Vacker och fin :)
2017-05-18

    ej medlem längre
Aha,,fin text
2017-05-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just den var
med i dagens
Corren <3-ligt
grattis!!!!!!!!!!
2017-05-17

  soligajag_1 VIP
Vilken magisk poesi !!
Va tvungen att spara som bokmärke !!
2017-05-17

  Petter Wingren
Vackert, romantiskt men inte sliskigt. Naivistiskt, folkloristiskt men inte klumpigt. En perfekt balans som gör det möjligt att servera ett så slitet ord som "kärleken" som om det var utskuret i bark. Ett helt nytt ord.
2017-05-16

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så vackert...Underbar känsla...
2017-05-16

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och värt att längta efter
denna aviga vår.
2017-05-16

  Ingrid Trolle
En mycket mjuk och
vacker text som man
väldigt gärna vill
bokmärka
2017-05-16

  Anya VIP
Jaa när ljuset och värmen återkommer och kvällsrodnaden råder på himlen känns det som att kärleken är här. Bra!
2017-05-16

  Karina"Kia"
Mjukvackert när man känner sig så där mysigt älskad!
2017-05-16

  KattenKin VIP
Men så fin!!! "Kvällsrodnadens purpurarmar..." - ljuvligt! Och vilket avslut - applåder!
2017-05-15

  lila fjäderblomman VIP
Underbar - det känns!
2017-05-15

  Chawa VIP
Varmt och nära!
2017-05-15

  Bibbi VIP
Fint.
2017-05-15

    ej medlem längre
Fint skaldat. Slutrepliken är fenomenal!
2017-05-15

  Maria Sundelin VIP
Vacker
2017-05-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det känns
även i orden,
de spänns, tur
att kärleken inte
har nå´n gräns...
2017-05-15

  agneta pichler
Visst är de så

Våren värmen solen
är ju här <3
2017-05-15

  Per Drysén
Vårens upplyftande mysiga tid är här
2017-05-15

  M.Eta
Mysig text, vad kan vara bättre än när kärleken finns med.
2017-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin känsla i vårdräkt!
2017-05-15

  Marianne Räf
Såå härligt !!
2017-05-15

    ej medlem längre
Så romantiskt!
2017-05-15

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om den här dikten - och det gör jag!
2017-05-15

  Eva Helene VIP
Du frammanar en skön bild och känsla här! Fint!
2017-05-15

  louisegirl
Ett underbart besök...
Kärleken övervinner allt!
2017-05-15

  ULJO
Fint besök vill jag lova
2017-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck