Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser isbjörnar ute

Fett kallt
Så nu är isbjörnarna lite överallt runtom i stan
och slår runt
Festar loss
Har värsta vindpartyn med kalla kårar i ryggraden
Ger en rysningar
Så själv har jag nu tagit till skydd hemma och behöver
inte gå ut igen fören jag ska rasta Rocky
Den lillstora hunden Rocky Balboa
Om två tre timmar sådär
Det känns skönt och tryggt…

Det blåser isbjörnar ute!

Ken Cassel
8/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-08 14:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu ja...bäst att stanna kvar inne...brrr...
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel