Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som förlöser

 

Löser ut alla de senaste knutarna

Och om än så smått de tidigare

Ett tecken på att hela nystanet

Löser ut sig självt om bara tillslutet får komma




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-08 15:35



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Få ord berättar så mycket.
2017-05-16

  Lovisa Lindbom
Bra!
2017-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Att gråta är förlösande och befriande!
Bra skrivet.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson