Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr.7

Genom klumpfotiga konsonanter
svåra ord som halvvägs igenom
åter glöms och prefix
rasar
genom kantstött självvärde
ett litet ord
trött
och skirt förklarar de
utan att snava eller
fumla
att så komplexa skuggspel
ångest
skall inte du ödsla tid




Fri vers av Arnór
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnór