Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timglasets tolkning av tid

som ett timglas

med finpudrad sand som rinner till toppig väntan

 

när timmen är här

och tiden klarnat

löper samtalen så nära

 

 

en sommarkyss i ditt hår

och en blinkning mot fritidens oas

 

det är där

vi möts

 

© Birgitta Wäppling, 8 maj 2017

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-08 19:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt att ha ett sådant möte. Håller med tidigare talare, föll också för fritidens oas.
2017-05-16

  Vindeblad
Fastnade särskilt vid uttrycket "toppig väntan". Så bra!
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP