Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onyanserat politiskt nys

Anna Kinberg Batras senaste inkast i politiken

är hennes infama påhopp på Sveriges invånare

att så många är lata och inte vill jobba

utan leva på bidrag

Själv tror jag inte att någon människa

med förstånd vill leva på det sättet

För det första vill ju alla jobba

för att få en dräglig utkomst

så att man kan försörja sin familj

och för att kunna styra sitt liv

med bostad, kost, rekreation

och för att få en dräglig pension osv.

Jag förstår inte att en politiker

som nått en ställning som partiledare

har mage att krysta ur sig en sådan insinuation

Dagar som inte är fyllda med någon mening

och att inte vara behövd gör ingen människa

glad och harmonisk

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-08 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så likt moderaterna, hon får väl se till att skaffa fram jobb då!
2017-05-08

    ej medlem längre
Och att sedan kärringen Batra inte blir ordentligt emotsagd och tillbakavisad av Socialdemokraterna som istället jamsar med gör det hela än värre.
2017-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är det kapitalistiska systemet som framalstrar arbetslöshet.

2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP