Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utländskt smakar gott

En pannbiff smakar godare

när den får kallas hamburgare

Och vårdcentraler och kliniker

verkar vara mest förtroendeingivande

om de är försedda med ett säljande

utrikiskt namn




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-08 20:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktigaste är att man utplånar det svenska.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP