Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måndag 8 maj 2017.


Dagbok


10:40:-
Solens ljus bländar i himlen, ~~
blå, över byn. Det är i maj, men
skitkallt, ute ! Jag känner matt
dåsighet å längtan efter att
fullända mitt Revir, sätta
eldgaffeln i marken å ---
trumpeta ut till Omgivningen
att:-- HÄR är jag ! Å, Solen
lägger ljusskydd mot mina
ögonlock, som halvblundar.

15:25:-
Våren är sent ute.
Ängslan i luften: Blir det
Sommar, även, i år ?!
Men, egentligen, är hela året
en symfoni av Paradis. --
Om man älskar Livet, så
kan man njuta av det - - -
varenda dag, i alla årstider.
Varje Säsong har sin tjusning!
Alla löv har ett liv ! <3 <3

18:30:-
Deo-spray med sirlig doft
av citron, - mkt god i mitt
hår å på min hud. Nu,
ringde jysste Abdul å sa att
han kommer om 4-5 minuter
med beställda varor, en massa
godis, - som: körsbärsjuice å
cheeze-ballz samt broccoli...
Kvällen smyger sig på å jag
tänker:- Livet, det är gott !~






Prosa av Marianne Räf
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-08 21:39



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kvällen smyger sig på å jag
tänker:- Livet, det är gott !~

Fint, fint.
2017-05-10

    ej medlem längre
hoppas varorna gör dig gott.
2017-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina dagboksanteckningar om dagens väder och vardagens händelser.
2017-05-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit
2017-05-09

  bumerang

Du skriver intressant.
Med många "knorrar"
2017-05-08

  KattenKin VIP
Fint grepp med dagboksdikt! Och dagen verkar ha varit angenäm dessutom. Och mysigt filosofisk. Fint i dubbel bemärkelse.
2017-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
"Varje Säsong har sin tjusning!"...Ja, det har du rätt i...om vi bara håller ut så kommer nog våren tillbaka...
2017-05-08

  ULJO
Där fick du till det MR. Otroligt bra skaldat.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf