Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

Den som kysser dig
måste vara
den lyckligaste av oss alla




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-05-08 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123