Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust

Hon smekte den tysta och ack så

undersköna skepnadens uppenbarelse

 

en vädjande gest inför skepnaden

och hon bet försiktigt sin underläpp

 

den nyfikna vinden kysste hennes

mjuka hår och förälskade sig

 

inom hennes bröst där växte saknaden

och den salta sorgen besegrade skepnaden

 

där tiden slutade gå och stelnande känslor svalnade

där viskade hon ~ du var min

 




Fri vers av Frida Andersson
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson