Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The road to hell

Den första låt jag fick höra på radion på sjukhuset
efter min svåra trafikolycka 89 var
The road to hell, med Chris Rea
Och sedan dess har jag funderat på vart det kom ifrån
Vad betydde det egentligen
Var det ett meddelande ifrån gud som ville tala om för mig
att jag egentligen borde vara död
men blev räddad av en ängel
Hade änglavakt
För ärligt talat så är jag ganska kluven efter det trots
att det nu har gått så lång tid sedan dess
Är det något som jag måste göra innan det är min tur
att förgås
Någon slags botgöring för någonting
Ja, jag bara undrar…

The road to hell!

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-05-09 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel