Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev som den blev Lite Zappa influerad, kanske


Ge mig din smutsiga kärlek Henrietta

som om du ger upp mot drakarna i dina drömmar
De som ständigt synar dig i dina sömmar
Förföljer dig vart du än går
Ge mig din smutsiga kärlek som om du är ute och rider
på en av dessa drakar och håller i dess tömmar
Flyger fritt omkring i drömmarna då du har mig
som första tjing
Den som du spottar och fräser på men älskar mer än allting
För här står jag ju naken och väntar på att du
ska besudla mig
Ta mig med storm med din smutsiga kärlek då du redan
har kidnappat mitt hjärta som nu lider av en
allt för avlägsen smärta
För vart är du någonstans
Så kom och ta mig nu, min älskade Henrietta

Ge mig din smutsiga kärlek
Ge mig din snuskiga kärlek
Jaså!
Du vill leka sjuksyster och doktor
Rollspel
Okej
Det kan väl aldrig vara fel Henrietta när du ger mig
din smutsiga kärlek
Den som jag tydligen är så villig att leva med
Älskar dig…

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-09 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel