Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ditt fel och inte mitt

att jag har börjat förälska mig i dig
Du är ju ändå för god
För så länge du är i min närhet kan jag ju inte
titta åt något annat håll, då mina ögon på dig håller koll
Älskar när du tar på mig
Älskar när du pratar med mig
Älskar när vi två på ängen spelar lite boll
Och då du gör ett noll så skiner du upp som en sol
i din kort korta kjol
Och jag tycker faktiskt att du är sexigare i år
än vad du var i fjol
En komplimang
Så numera har du en plats i mitt hjärta där du bor
då jag har börjat kära ner mig i dig
Då jag hoppas att du en dag, ska bli till min tjej
Det här är någonting som jag vet och inte tror
Jag vill ha dig!

Det är ditt fel och inte mitt!

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger
Publicerad 2017-05-09 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel