Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ögon känsliga inte bara för grönt

När jag var i 20-årsåldern

hade jag lagom till midsommar

inköpt en snygg blazer på PUB

och vars struktur var liksom flätad

och färgen kan närmast benämnas som royal blue

Jag kände mig antagligen som en tupp

i min nya habit

En kväll besökte jag restaurang Tegnér

för att lyssna på Barbro Hörberg och Sven-Erik Persson

Barbro Hörberg var tydligen känslig för andra färger än grönt 

för plötsligt lade hon in en pik i sin sång

som vände sig till mig

och som antydde att jag var lite kaxig

Jag vet inte hur jag ska tolka det;

om det var en liten flirt eller bara en gimmick

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-09 11:33



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ett roligt minne för livet!
Du måste ju ha stuckit ut på ett sätt som verkligen väckte hennes uppmärksamhet, bland alla människor i restaurangen! Vilket säkert var Ditt syfte! Så tolka det som en flirt o en hyllning till Din fina blazer! Som alla konstnärer blev hon taggad av det ovanliga o spännande, annars skulle hon inte nämnt Dig i sin sång!

Med ögon känsliga för blått!(också)
2017-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett vad det var så blev det ett minne för livet!
2017-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Då skulle jag ha svarat med samma mynt.
Det gör jag ofta.
Jag blir så gott som dagligen pika på stan.
En dag skulle en man bussa hunden på mig.
2017-05-09

  Öknens Ros VIP
Barbro Hörberg skrev så fina låtar, minns "Gråt i gräset".
2017-05-09

  Annaemi VIP
Ändå ett fint minne på nåt sätt, det var nog en liten flirt! Du beskriver det så bra.
2017-05-09

    Sefarge VIP
Även grönkänsliga
Ögon kan väl tycka
Om blåbär?
:)
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP