Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem beljugna hem


i garderoben ligger
en försiktigt hopvikt hemkänsla

förflutna tillfällen
som gick förbi en gång för mycket

en flyende doft
i din efterlämnade tröja

och en inte längre undangömd pava
där självbedrägerierna
nu är lika genomskinliga
som dess innehåll




Fri vers av Coeur de verre
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-17 13:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Förbaskat bra skrivet. Och redan vid titeln. Allt föll mig i smaken.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre