Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där

Spegel spegel på väggen där, Säg mig vem jag utan min spegelbild är.
Utan mitt yttre, hårda skal, till det som definierar mig som jag.

En osäkerhet, jag är fumlig och nervös,
I mitt inre är jag Svävande, flytande och tyngdlös.

Sluter mina ögon och öppnar dem igen, där står mitt yttre som en främmande vän
Knackar på skalet och vill stiga på, Men jag känner ingen samhörighet mellan oss två

Så spegel, spegel på väggen där, säg mig, vem jag utan min spegelbild är.




Fri vers av Gammal flaskpost
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-09 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gammal flaskpost
Gammal flaskpost