Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag 2


Trygghetens hem

Mörkt djupa ögon
Varm, mjuk, öm, kär beröring
Hos Dig är jag trygg




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra varma ord.
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén