Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag

då jag kände mig ensam och grå då mitt hjärta
kändes lika tungt att bära likaså
Mådde inte så bra
Men då så hände det plötsligt någonting
För det var då som jag stötte på dig och hela min himmel
öppnade sig och blev till helt blå
Vad är nu det här-a?
Ja, jag blev så himla otroligt glad
Så du vet väl om att jag älskar dig
Att jag bryr mig om dig
Att jag behöver dig
Att det är dig som jag vill ha
Ha med mig i livet varenda dag
Att det är du som har fått mitt hjärta att smälta
som om det vore gjort av choklad
Så tack för att du finns
Tycker ju att du är så himla fin, kärleken min
Så glöm aldrig bort mig
Jag är din..

Det var en dag!

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-05-09 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel