Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland landar minnen på rätt ställe.


Vet ni var jag bor(de)


Hem är där jag flyger
min själ så fri hem är
där jag vandrar ser i




Övriga genrer av Catherine Brandt VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-09 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP