Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarta hål är så inspirerande att det blev en tanka till...


Sagittarius A*

I Skyttens stjärnbild
finns vår Vintergatas mitt
Snurrande och svart

Den slukar allt i dess färd
Där går gränsen för vår värld




Bunden vers (Tanka) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 14:19



Bookmark and Share


  Njord
JA fint skrivet!

2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP