Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en norrman

och en dansk och Bellman som skulle tala om
hur mycket kärlek som de bestod utav
då norrmannen tar till orda
Min kärlek är lika stor som det här huset
Ha ha, skrattar dansken
Det är väl ingenting för min kärlek är lika stor
som hela universum
Då tar Bellman till orda
Ja, jag vet inte jag, men min kärlek är så stor
att den petar gud i arslet…

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel