Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande illusion

När jag för en tid stängt känslan av dig ute,
med hela din forna närvaro och vilsna essens
och du kommer farande från grovköksingången,
det är då den värsta av alla saknader faller mig ur plats




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-09 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön poesi. gillar.
2018-02-09

  Emelie Hansen
JA! Fint som bara den!:)
2018-01-26

    ej medlem längre
Perfekt i känsla
2017-09-16

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-09-13

    ej medlem längre
Vackert bildspråk och känsla som fastnar i hjärtat på ett kärleksfullt sätt, som skapar minnen och bilder av ett nostalgiskt förflutet. Applåder för den!
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP