Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHAZAM

Vi har en civilminister, Ardalan Shakarabi,

som har ett namn som låter som en trollformel

Hoppas han kan trolla och göra underverk också




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, underverk gör Jesus. Om vi låter Honom.
2017-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Minns du när vi hade ministrar vars namn lät som ett trumsolo?
Blix. Tham, Cars...
2017-05-09

    Sefarge VIP
Lite kurage från Örnen!
Lär civilministern behöva
När han ska kurtisera med
Folket inför valåret 2018. ..
:)
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP