Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavinge

Änglavinge du ska veta att jag saknar dig 

Hör din röst viska i en vind

Ser dina ögon glittra i vårsolens sken

Och om jag blundar riktigt riktigt hårt

Kan jag låtsas att du finns här hos mig

Vill  så gärna än en gång få höra dig

Den hesa rösten som alltid fick mig att le

Se dina ögon som kunde lugna mig

När något fick mig att känna sorg och skam

Men tiden sprang ikapp dig änglavinge 

Fick dig att flyga så högt

Att jag inte längre kan se dig min vän

Men i mina minnen lever du alltid kvar 

Till solen och till månen och tillbaka igen 

Så mycket älskar jag dig min saknade vän

Du änglavinge flög från din smärta iväg 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-09 21:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och vemods fint!
2017-05-18

  Angel of love
Vemodsvackert, berörande <3 kram
2017-05-14

    Dan Myrbeck
Vemodsfin hyllning
2017-05-12

    Birgersdotter VIP
Underbart starkt och vackert till din saknade vän!
2017-05-11

    ej medlem längre
"Kan jag låtsas att du finns här hos mig"

Ibland behöver man låtsas.
2017-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt till en älskad och saknad person!
2017-05-10

  ULJO
Briljant skaldat
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP