Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galt-filosofi

Du ser bra ut så jag ber om  dina uppgifter

Du fnissar till men följer lydigt med
Jag rapar när du visar brösten
Spiller öl när du vill mer

Du suckar tungt 
Klär på dig
Önskade mer 
Av den galt du ser




Fri vers av Arvast
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-05-10 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast