Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

Gräset var högt och fuktigt av nattdagg.
Men hon frös inte, hon kände sån värme stråla mot sin nakna kropp.
Sakta öppnar hon ögonen och ett sken av ljus kommer emot henne.
I en ring runt henne står ljusa varelser.
De ger henne sån trygghetskänsla och kärlek.
En ring av änglar,hennes skyddsänglar som alltid finns där som alltid tar hand om henne.
Hon är er evigt tacksamma för er närhet.
Utan er hade hennes liv inte varit kvar på denna jord.Så många gånger har ni varit på rätt plats vid rätt tillfälle.
Tack för ni orkar.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 534 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-10 08:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text full av fina tankar ..kram
2017-05-18

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till fina varelser!
2017-05-12

    ej medlem längre
Underbar vännen! Jag känner handen :)
2017-05-11

    ej medlem längre
Orden berör själ och hjärta att läsa.
2017-05-10

  Maria Sundelin VIP
Skyddsänglar är vår trygghet
Kramar
2017-05-10

  ULJO
Jag tror alla av oss har en skyddande hand som följer våra steg här på jorden.
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love