Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leken

 

En stöktig natt
En stökig dröm

Somnar!
Vaknar!

Jag!
Till någon annan människa

Jag har ödets tro
Jag har lekens tro

Jag är en fackla
Jag är en lek

En stökig jag
En stökig ego

Och leken




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-05-10 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP