Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snus, en drog?

Snus, en dödande drog?
Ja, faktiskt!

Det blir som en drog och det står
under att den kan skada din hälsa.

\"Denna tobaksvara är beroendeframkallande och kan skada din hälsa\"

Men oj så gott det är,
och vilken känsla det är
när man lägger den under läppen
och bara känner vad lugn man blir.

Snus, det är en drog!
Jag är beroende och j*vligt många mer.




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-05-23 09:18



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Haha snus.
Hur sexigt är det med en brun sörja under läppen som bara gräver sig närmare hjärnan? ^^ Nejtack.
2006-06-05

  Paigen
Jajamensan! jag är helt klart BEROENDE! och jag älskar snus.
Men nu måste jag snart överge min älskade tobak.*SNYFT*
Bra skrivet.!
Kramar
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess