Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss och idyll


Tango Madame


My sweet love

plötsligt virvlar snön i sjok över uppland
två tranor på höstvetet
dansar sirligt vidare
tango madame




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-10 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt skrivet

2017-07-28

  Minkki VIP
lyriskt om livet - tre årstider tvinnade i samma dikt
2017-05-17

  Peter Olausson VIP
Mitt i nyvintern till och med en tango. Är känslorna heta finns inga hinder. Sirligheten i trandansen har du fångat väl!
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP