Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag


Hemma

Hemma är min egen lilla värld
i den stora världen.

Hemma är där mina
sköna tofflor väntar på mig.

Hemma är där dammråttorna
säger Välkommen hem!




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 530 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2017-05-12 14:36



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mama Mia dammråttor kan tala :-) och att just de ger sån hemkänsla i din text
2017-07-01

  Connie
Så skön den känns, tack!
2017-06-12

  Lars Hedlin
Yes Gillar mycket :)
2017-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hemma är där man kan vara sig själv och ha det skönt och må gott... lycka till med ditt bidrag...
2017-05-16

  KattenKin VIP
Fint och enkelt med stor tacksamhet. Snyggt!
2017-05-16

  lila fjäderblomman VIP
En skön hemmakänsla!
2017-05-15

  Angel of love
Trygghetens vrå.
2017-05-14

  M.Eta
Säger mycket om hemmet med med några få meningar. Bra!





2017-05-14

  Ingrid Trolle
Skön trygghet i
hemma igen!
2017-05-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Något som väntar
att komma till
när man vill...
Där allt är som
vanligt, känns bra
att så det få ha!
2017-05-13

  anits VIP
Härligt skaldat om hemma och vad det betyder att komma hem.
2017-05-13

  Gunnel Eriksson VIP
Humorn finns med som vanligt.
2017-05-13

  Rise Little One
Kan inte beskriva ämnet bättre än så!
2017-05-13

  ULJO
Fint bidrag till Poeter.se
2017-05-13

  Blomma-Stjärna VIP
Gillar
- med igenkänningens leende!
2017-05-12

  Karina"Kia"
"Borta bra men hemma bäst"
Mjuka väl intrampande tofflor,då är jag hemma i min ledighet och avkoppling!

Härlig trygghetskänsla du ger här!


2017-05-12

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-05-12

  Maria Sundelin VIP
Kul
2017-05-12

  soligajag_1 VIP
Vilken skön och mysig 'hem' fint!!
Eloge till dig!
2017-05-12

  Eva Helene VIP
Det har mina aldrig gjort, de vet att jag alltid är på jakt efter dem . . .
Men en skön känsla förmedlar du här.
2017-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat med stor hemkänsla!
2017-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Hem, ljuva hem!
Trivsamt och mysigt.
2017-05-12

    ej medlem längre
Skönt med lite sällskap! Dammråttorna behöver inte ens mat...
2017-05-12

    Birgersdotter VIP
Hemtrevligt!
2017-05-12

  Anya VIP
Vill också ha sådana dammråttor. Ska krypa efter golvet och lyssna ordentligt.
2017-05-12

    ej medlem längre
En fin skildring av hemkänsla. Jag tycker alltid det är så underbart att just komma hem. Ens egen lilla värld i den stora världen. Ja, precis så!
2017-05-12

    ej medlem längre
Vilken varm och fin hemkänsla.
2017-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är gott för dig att ha en plats var du kan känna att NU är du Hemma ! Alla borde vi ha en sådan plats - Jag får tänka långt tillbaka för att finna något som kunde platsa som ett HEM !
2017-05-12

  Per Drysén
Låter som ett trevligt och tryggt hem
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck