Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vårvind…

Vårvindar friska

Tänker på dig

Blir varm i mitt hjärta

Finns du för mig?




Fri vers av Ting69
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-10 16:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart att läsa! :)
2017-05-18

  Karina"Kia"
En frisk vind som vill söka värme!

En härlig förfrågan om det finns någon där ute!?
2017-05-11

    ej medlem längre
Mjuka bedjande ord som är sköna att läsa.

2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ting69