Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om ...filer/pydofiler

 

 

På grund av förekommen anledning, så har jag kommit på ett ord. På det unga killar, vilka tror sig har rätten. Att sextrakassera och i detta fall äldre kvinnor.

Jo, de som ger sig på barn. De kallas ju för pedofiler och med all rätt.

Låt oss kalla de unga killar - helt fräckt för pydofiler. De som ger sig, på för dem äldre kvinnor.

För det är äckligt värre, när de ger sig på medelålders kvinnor. Har de ingen som helst känsla, för vad som är normalt. Kanske är det de, som en dag blir pedofiler. Vad vet jag, men en forskning skulle kunna ske - i ämnet.

Ja, tyvärr så vet jag vad jag pratar om.




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-10 17:15



Bookmark and Share


  Flicis VIP
En måste väl få vara ifred och inte utsättas för sexuella trakasserier. Och hade jag velat haft en man, så hade jag kunnat fått hur många som helst, i min egen ålder.

Har ni yngre inget annat att göra, än att trakassera kvinnor?
2017-05-10

    ej medlem längre
Fattar inte? Är du arg på yngre män som raggar på äldre kvinnor?
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP