Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens iakttagelse


Frosten slog till

Frosten slog till
påskliljorna
över ryggarna

Nu ligger de
med ansiktena
mot marken
som ber de
om nåd




Fri vers av Mona M
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-11 10:24



Bookmark and Share


  blått nagellack
jäklar vad snygg skrivet, applåder!
2017-05-14

  Feminaz
Tvära väderlekskast för årstiden. Hur gick det med påskliljorna? De brukar tåla en del. Du har skrivit en träffsäker dikt!
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M