Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelns gåva

Mycket har hänt sedan vi första gången träffades, ord som sårar. Människor som jagar nyckeln till ditt hjärta, det ända jag vill är att du skall vara min.

Min diamant, låt skenet lysa över mig. Rösten som stannar kvar i mitt huvud när du låter dina läppar prata. Du har blivit speciell för mig.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 140 gånger
Publicerad 2017-05-11 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz