Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångstankar What good do they do?

Tvångstanke: Måste Läsa.
Tvångstanke: Måste skära mig.
Tvångstanke: Måste lägga in mig.

Det är bara Tvångstanken, om att läsa, som jag tar på allvar!




Bunden vers av Mim
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim