Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiinformation, istället för Affirmation

Antiinformation: Jag kan inte!
Och sedan kunde hon inte.




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-05-11 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim