Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskjutandet!

Ibland delar Jag upp det, ibland skjuter jag upp det!
Som skillnaden mellan Snål, och Ekonomisk, på ett ungefär.




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger
Publicerad 2017-05-11 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim